21 June, 2011

Cursor cantik

Hohoho! I come!! Assalamualaikum.!!
Hari ini aku terlalu rajin nak buat tuto..balik-balik sekolah terus bukak laptop dan update blog..
huwa!penat nye hari ni..tpi ape pon aku nak buat tuto jugak.
okeh hari ni kite akan buat tuto macam mane nak dapat kan cursor yang comel2 dan cantik2.
jom belajar..

1.Log in -> Design -> Add Gadget

2.lepas tu tinggal kan dulu..Jangan padam!..dan terus tekan >Doa kan sue dapat 8A's PMR<

3.Cari cursor kesukaan korunk..then copy code di bawah cursor yang korunk nak tu.
 
4.lastly..paste and save..

5.Done!

Lihat sekarang di blog korunk mesti dah tak ade dah cursor yang hanye warne
putih dan tak menarik langsung..betul tak? 

Selamat Mencuba!                                          




Suke?like ler.kalau rajin komen sekali yaw.^^.

3 comments:

cik kacak said...

lawaa cursor dye . HHE

Intan sue'raya said...

HEHE..lame dah tak nampak cik kacak.><

Amni said...

hi dear,
bestttttt! nak yang macam gambar jalan2, kat site bar tu macam mana plak dear?