16 June, 2011

Saya join Blog Review Qyrn Dish Dush!



Hohohohoho!!!!
Salam 1 Malaysia!!semua orng sehat?HAHA
sudah berapa hari aku tak update blog..HUHU.T_T
bukan tak nak update blog tapi sibuk dengan sukan sekolah..penat gile woghh semalam..macam nak patah kaki ni sebab masuk kawad kaki rumah sukan..
suara pon nak hilang sebab semalam menjerit2 bagi sokongan..heh padan muka sapa suruh hang jerit2.
HAHA
dah la buat sukan nye petang..Ohhhh tidak!!muka aku dah jadi macam taik cicak!!
satu putih satu hitam!!huhu..muka dah hitam macam ponggong kuali dah..
T_T
ehhh..ni dah lari tajuk dah ni..
ok sebenarnye aku dah lame nak join blog review Qyrn Dish Dush..tpi tak sempat nak update.
tapi hari ni dah dapat update..
mula2 aku nak tempekkan banner nye di sini
HAH..nak tengok syarat-syaratnye pulak?
nah tengok di bawah nih..
 1.Follow blog Qyrn DishDush & Tempek kan Banner kat atas tu dalam entry
2.Buat 1 entry bertajuk "Saya join Blog Review Qryn DishDush" ceritakan tentang tuan punya blog ni dan blognya.Tagkan 3 orng untuk join sekali
3.Qryn akan review 4 blog untuk sehari.Qryn tolong tingkat kan traffic blog korang
4.Tinggalkan link entry tersebut di ruangan komen entry Qryn ok..
Nombor satu-Done Already
Nombor dua->

Tuan blog-kiut-miut & blognye-wow!!pinky dan kiut macam tuannya

                       
dan nak tag sekali->
                                  ->  Dija 
                                  ->Aienie
                                  ->SuaraQalbi                                                         

Suke?like ler.kalau rajin komen sekali yaw.^^.

2 comments:

Qyrn Dishdush said...

akak dah baca. wrong spelling sygg. Qyrn bukan QRYN. hehehe. adek org keberapa yg tersalah hehe. akak cukupkan 4 blog ekk. baru akak review. promote lah k, kat kawan kawan ;) TQ.

Intan sue'raya said...

HAHA..sowy akak..salah taip..maaf ye kak..ok.nnti intan promote kan ekk..<3