21 April, 2011

weee~!!~

Assalamualaikum semua!!!..dah berapa hari dah tak update blog..huhu..memang tak ade idea langsung..lagipun periksa nak dekat dah huh.= =
kelmarin aku ngan kakak2 aku pegi jalan2 kat tesco..then tibe2 nampak beg DOMO...!!
waahhh..mmng comel..aku mintak kakak aku belikan..pastu die beli..BESHNYEW...tapi masih still tak dapat bawak pegi sekolah..sbb bnyk sngat buku..besok leh la bawak..besok buku bkn nye banyak sngat pon..haha
comey tul DOMO..waaa..

cute
beg ni lebih kurang same ngan aku nye..tpi bentuk ngan tali beg je lain...hha'
nanti nak bli topi DOMO macam ni jugak la..

kalo di tengok2 kan macam budak2 pon ade..tpi ape aku kesah..
aku mmng budak lagi pon..
hahah...
ngeeee...I LOVE YOU DOMO!!!


-TAMAT-



Suke?like ler.kalau rajin komen sekali yaw.^^.

2 comments:

cik ziqa said...

iyaa...ni DOMO tersgt la chumel !!

Intan sue'raya said...

hahaha..akak pon suka kan DOMO ke??hehe..mmng chumel..haha..:)