29 May, 2011

Kpop Time!!

Hye!!hye!!hye!!Good Morning Everyone..
Huwaa!!!best nye dapat update blog pagi-pagi..selalu kalau nak update blog mesti tengahari or petang.
disebabkan cuti sekolah 2 minggu aku dapat update blog pagi-pagi buta.,,haha..tak ade la pagi-pagi buta sangat,merepek betul.haha
Okeh..sebenarnye aku memang dah lame TERGILA-GILA kan Kpop ni..
kalau nak dikira dah empat tahun dah..kakak aku yang promote lelaki-lelaki hensem,iaitu orang korea..
haha..mesti korunk pon akan jadi minat kalau tengok lelaki HENSEM-HENSEM- ni kan??
Antara lelaki korea yang jadi pilihan mesti Kumpulan Super Junior,2PM,2AM,JYJ,FT ISLAND,SHINEE,CN BLUE,banyak lah lagi sampai aku penat nak senarai kan.= =".
tapi yang aku minat sekali semua yang tersenarai kat atas tu ler..haha
Nak tengok tak laki-laki ensem tuh..
sabar na..tengah upload ni..
Haa tu.die..maih la tengok---->



HAH ni kumpulan Super Junior.



ni pulak kumpulan 2AM..


Kumpulan  2PM


Kumpulan Ft Island


Kumpulan JYJ


Kumpulan Shinee


Kumpulan CN BLUE.

Sekarang ni ramai dah orang ikut style orng korea nih..rambut,pakain.dan lain2..
Banyak lagu KPOP yang dimain kan di radio..hahah


I LOVE 
KPOP

SARANGEO!
















Suke?like ler.kalau rajin komen sekali yaw.^^.

4 comments:

UYC said...

just nk bgtau blog awk sgt berat :) jgn mara ea.

Intan sue'raya said...

ea ke??erm..

lavenderlover said...

suke kpop n jpop sgt2 gak!!!hehe

Intan sue'raya said...

hee~~kpop ni cute kan??haha