06 June, 2011

I Join bloglist Cik Kacak.

Assalamuailaikum semua!!
Sebenarnye aku dah lame tak update blog..blog nih pon dah berhabuk..hukhuk..>-<
so hari ni tak ade benda nak update..jadi aku pegi la blogwalking blog-blog orang
pastu ternampak yang Cik Kacak ade buat bloglist..pastu aku tertarik nak masuk..HEHE



Cik Kacak ade buat kategori nye..nak tengok??


 ->BLOG COMEL LOTE
->BLOG HANDSOME
->BLOG SWEET
->BLOG AWESOME
->BLOG COOL
->BLOG PMR,SPM CANDID

Hah..nampak dah..tak nampak??sah-sah rabun..aku dah tulis punye besar..
haaha

ok ni pulak syarat-syarat nye pulak..

- buat satu entry dengan tittle ' I join bloglist cik Kacak '
- tempek banner kat atas tu dalam entry , nak tempek kat sidebar pun boleh .
- tag 2 orang blogger lain - pastikan dorang tau .
- tinggalkan link entry yang awok dah buat dekat ruangan comment .
-then tarikh tutup nye pulak 10 JUN 2011

sekarang ni aku nak tag->Hazuwin and Niena


so ape lagi jom la ramai-ramai join yukk..^^

















Suke?like ler.kalau rajin komen sekali yaw.^^.

2 comments:

cik kacak said...

hyehye , thank you yer intan sudi join :)

Intan sue'raya said...

welcome..<3<3